Tipuri de masaje oferite de catre saloane de masaj Iasi

Dupa o zi lunga de munca, in care seful nostru ne-a epuizat toate resursele fizice si psihice de care dispuneam la inceputul zilei, ori dupa o lunga saptamana in care am fost nevoiti sa depunem un efort suplimentar fizic, observam ca trupul nostru ne ofera anumite indicii sau semne cum ca merita putina atentie pentru a-si putea reface energia necesara. Unul dintre aceste semne este ameteala, migrena, ori insomnia, insa poate cel mai cunoscut si mai frecvent intalnit este stresul.

Din fericire insa, de toate acestea putem sa scapam prin intermediul masajelor de la saloane iasi, acestea fiind de mai multe tipuri, dintre care cel reflexogen sau anticelulitic, fiecare avand un scop bine delimitat si cu beneficiile si avantajele sale. Asadar, daca iti doresti sa obtii un masaj de buna calitate in Iasi, poti sa optezi spre una dintre multele saloane de cosmetica din Iasi, in care poti sa beneficiezi de tratamente oferite de catre specialisti in domeniu, care sa iti relaxeze muschii atat ai corpului cat si ai mintii.

Masajul reflexogen, sau reflexoterapia, este acea componenta a reflexologiei care se ocupa in principal cu tratamentul prin intermediul masajului a acelor puncte cheie reflexe stabilite ca fiind cele dureroase, cum ar fi cel mai comun, spatele. In general, masajul reflexogen este efectuat pe toate extremitatile corpului, cum ar fi pe picioare, pe maini, pe cutia craniana ori in zona urechilor, cu scopul de a restabili circulatia corecta a sangelui, dar si limfatica, totodata pentru a imbunatati activitatea organelor interne dar si a metabolismului, si nu in ultimul rand, cel mai important, pentru a oferi un boost sistemului imunitar al organismului. Zonele reflexogene sunt acele puncte ori zone care se afla in zona talpii ori a gambei, care sunt strans legate cu celelalte organe interne ale trupului.

Masajul reflexogen isi dovedeste utilitatea datorita faptului ca in toate acele zone reflexe enumerate mai sus se pot depune depuneri toxice care sunt in mare parte cauzate de modul de viata al persoanei, mod de viata care este stabilit prin alimentatia acestuia, starea psihica si prin lipsa de sport, ori sedentarism.

Alt tip de masaj care poate fi obtinut la un salon de masaj Iasi, este cel anticelulitic. Spre deosebire de cel descris mai sus, masajul anticelulitic este concentrat in special pe oferirea de solutii viabile pentru inlocuirea ‘cojii de portocala’ a corpului. Masajul anticelulitic obtinut la orice salon de masaj din Iasi se efectueaza local, in acele zone care sunt cele mai afectate de catre actiunea celulitei. Aceste zone sunt cel mai adesea soldurile, picioarele, fesele si abdomenul. Pentru a spori efectul reducerii celulitei se folosesc, in aditie cu masajul respectiv si anumite creme sau uleiuri specifice.

In concluzie, la orice salon de masaj Iasi poti obtine masaje care sa te ajute sa scapi de actiunea celulitei ori de stres, oboseala sau insomnie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts