Tehnici pentru cresterea vanzarilor

Cresterea vanzarilor este un fenomen dorit de orice posesor de magazine, indiferent daca facem referire la un magazin fizic sau un magazin online. Tocmai de aceea, in articolul de astazi va vom furniza cateva tehnici care sa va ajute in cresterea vanzarilor, cele mai multe dintre acestea potrivindu-se mai mult cu magazinele din mediul online. Cu ajutorul sfaturilor primite din partea specialistilor in web design din Timisoara, este imposibil sa nu reusiti.

Livrare gratuita

Unul dintre cele mai bune motive pentru a determina publicul sa ramana pe site-ul dumneavoastra este livrarea gratuita. Incercati sa oferiti permanent astfel de privilegii, caci publicul va aprecia cu siguranta efortul. De asemenea, puteti opta sa oferiti in prima instanta livrare gratuita prin Posta Romana, iar mai apoi, sa va orientati si catre curier.

In plus, puteti introduce si cateva conditii, cum ar fi achizitionarea unor produse care sa insumeze o anumita suma, pentru a beneficia de transport gratuit. Veti vedea ca, oferind mici reduceri de acest gen, publicul va apela cu siguranta la produsele pe care le puneti la vanzare.

Feedback pozitiv

Dupa cum probabil stiti deja, feedback-ul si recenziile primite din partea fostilor clienti au un impact foarte important asupra noilor cumparatori. Asadar, sugestia noastra este sa inserati macar cateva opinii ale clientilor pe pagina de produs, pentru a convinge vizitatorii de calitatea produselor si de profesionalismul de care dati dovada.

Cu toate acestea, nu uitati sa inserati doar cateva opinii, eventual in josul paginii, pentru a nu distrage atentia de la subiectul principal: produsul. De asemenea, puteti alege spatii speciale pentru aceste recenzii, care sa nu deranjeze ochiul de la detaliile cu privire la produs, dar sa fie si la vedere. Cu siguranta veti atrage mai multi clienti, mai ales daca veti insera si cateva poze reale, cum se intampla in cazul produselor de imbracaminte si incaltaminte.

Inserati poze de produs si videoclipuri

Degeaba alegeti sa creati o descriere atractiva pentru produsul respectiv, daca nu inserati cateva cadre cu acesta. Incercati sa introduceti cateva fotografii clare, care sa surprinda toate detaliile produsului, insa, va recomandam sa nu le editati foarte mult.

Daca veti alege un program de editare mult prea puternic, este posibil ca produsele sa para mult prea artificiale si deloc reale, publicul preferand sa se orienteze catre variante mai realiste. De asemenea, puteti introduce si cateva clipuri cu produsele, in special daca vorbim de imbracaminte, pentru ca vizitatorul sa isi formeze o opinie despre acestea. 

Oferiti cadouri

Cu totii iubim cadourile, nu-i asa? Ce poate fi mai frumos decat sa oferiti o mica atentie clientilor? Deci, daca inca nu ati facut-o pana acum, specialistii in web design din Timisoara va sugereaza sa organizati mici perioade de promotie in care sa va premiati clientii, prin mici daruri, la fiecare comanda efectuata.

De asemenea, puteti alege sa va premiati si clientii fideli, cu ajutorul cadoului multumindu-le pentru fidelitate. Veti vedea ca acestia se vor convinge de profesionalismul dumneavoastra si vor reveni in cel mai scurt timp cu putinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts