Sunt penibil!

Nu in adevaratul sens al cuvantului, ci in sensul ca de fiecare data cand stabilesc sa fac ceva, mereu imi iese altceva. Ma gandeam mai demult ca e bine sa iti planifici tot ce trebuie sa faci, sa-ti scrii gandurile si sa ai o anumita ordine prin orarul zilnic. Teoretic e usor de zis, practic e imposbil de realizat. Si asta ar trebui privit mai mult ca un avantaj, nu ca un defect. Totusi in cazul meu nu se poate scuza.

Va dau un exemplu recent. Foxana e o colega simpatica de-a mea din generala. Ne chinuim de mai bine de sase luni de zile sa ne intalnim la o cafea si nu putem din cauza diverselor schimbari de program. Asa ca public ii spun Foxanei ca nu e vina mea ci vina sistemului aiurit din capul meu care niciodata nu-si poate planifica ceva care sa ramana stabilit. Cafeaua aia s-a transformat treptat in bere, vin, vodka, gin, lada de bere, sticla de sampanie… Cred ca atunci cand ne vom intalni, o sa venim deja beti ca sa nu mai ducem si grija bauturii. Iau creionul si inhat lista prioritatilor. Mai? Iunie? Sesiune? Foxana, esti prima mea optiune.

[later edit]: Trebuie sa-l mentionez si pe Eugen care ma vaneaza de vreo doua luni. Daca nu se lasa cu viol, ma prezint la urmatoarea intalnire nimic.org :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts