Sfaturi pentru alegerea pantofilor perfecti

Pantofii reprezinta o categorie de incaltaminte pe care o purtam pe perioada intregului an, indiferent de sezon. Iar asta deoarece completeaza de minune o tinuta eleganta, insa versatilitatea lor le permite sa poata fi asociati si altor tipuri de tinute. De exemplu, pantofii reprezinta o alegere pe care o intalnim frecvent si pentru tinutele office. Iar exemplele ar putea continua la nesfarsit.

O garderoba care cuprinde cat mai multe perechi de pantofi este o garderoba perfecta. Dar, de multe ori pare a fi foarte dificil sa gasim pantofii perfecti. De aceea, impreuna cu echipa de la www.tocmania.ro am pregatit un ghid practic despre cum sa iti alegi pantofii perfecti.

Urmareste si tu sfaturile de mai jos, iar astfel vei reusi cu siguranta sa iti cumperi mereu pantofi perfecti de care te vei indragosti de fiecare data cand ii vei purta.

Verifica eticheta

Eticheta este foarte importanta atunci cand iti achizitionezi pantofi. Iar asta deoarece aceasta ar trebui sa prezinte toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti. Tot de pe eticheta vei putea afla materialul din care a fost confectionata acea pereche de pantofi, firma care s-a ocupat de producerea lor dar si alte detalii care iti pot influenta foarte mult decizia finala.

Nu cumpara pantofi de oriunde

Preturile mici te pot atrage catre magazine mai putin cunoscute si mai putin de incredere. Cu toate acestea, iti recomandam sa alegi doar magazine care sunt prezente de mult timp pe piata si care se lauda cu un portofoliu cat mai mare de clienti multumiti. In acest sens, Tocmania.ro poate fi un foarte bun exemplu.

Atunci cand iti cumperi o pereche de pantofi, va trebui sa primesti factura, bon fiscal sau chitanta, acestea fiind foarte importante in cazul in care la un moment dat vei dori sa returnezi incaltamintea achizitionata.

Ai grija la ofertele incredibil de bune

Atunci cand gasesti o pereche de pantofi care apartine unui brand super cunoscut, iar pretul pare a fi incredibil de bun, atunci este foarte probabil sa fie o teapa. Exista multe perechi de incaltaminte contrafacute, a caror calitate este foarte proasta.

De aceea ar trebui sa eviti ofertele de acest tip.

Nu verifica un singur pantof

De fiecare data cand ne achizitionam incaltaminte, alegem sa probam doar un singur pantof. Acesta este un lucru foarte gresit. In functie de forma piciorului dar si de calitatea incaltamintei, sansele ca perechea pantofului probat sa nu fie foarte comoda sunt foarte mari.

De aceea, pentru a te asigura ca pantofii achizitionati sunt perfecti din toate punctele de vedere, ar trebui sa probezi ambii pantofi. Nu te costa nimic, ba chiar economisesti bani daca descoperi ca celalalt pantof te strange sau nu se pliaza prea bine cu forma piciorului tau.

Foloseste instructiunile de folosire

O pereche de pantofi de calitate va veni la pachet si cu un manual in care vor fi prezentate mai multe instructiuni de folosire. Sa nu arunci acel manual odata cu cutia, deoarece informatiile prezentate pe paginile sale iti pot fi de mare ajutor.

Foloseste aceste sfaturi atunci cand iti cauti o noua pereche de pantofi, iar alegerea va fi una resuita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts