Puteti vizita Milano ca bani putini?

Cu totii ne dorim sa calatorim fara sa cheltuim sume exorbitante, iar acest lucru parca devine din ce in ce mai arzator o data cu trecerea timpului. De aceea, de multe ori, suntem dispusi sa renuntam la anumite destinatii, tocmai pentru ca le consideram mult prea scumpe.

Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca se poate sa vizitati si destinatii scumpe cu bani putini, insa este foarte important sa va mentineti organizat. Iar una dintre aceste destinatii este Milano, un oras care, la prima vedere, nu pare deloc atat de ieftin. De aceea, in articolul de astazi, va vom prezenta cateva obiective turistice din Milano pe care le puteti vizita fara a cheltui nici macar un leu. Sunteti curios?

Domul

Dupa cum bine stiti, Milano este cunoscut si pentru Domul sau, fiind una dintre cele mai mari catedrale din lume. Constructia sa in stil gotic impresioneaza chiar si cele mai pretentioase gusturi, iar biletul de intrare este si el foarte generos.

Cu doar doi euro, puteti vizita impresionanta cladire, astfel incat sa descoperiti o parte din istoria si cultura orasului. Avand in vedere preturile din Milano, biletul de intrare este foarte accesibil. In plus, experienta merita orice suma! 

Galeria Vittorio Emanuele II

Situata chiar langa Dom, nu se putea sa nu mentionam si cate ceva despre Galeria Vittorio Emanuele II. Aici puteti descoperi marele branduri din moda, printre care se numara Prada, Gucci, Channel si multe altele, dar si cele mai scumpe restaurante.

Chiar daca, nu veti face neaparat cumparaturi, fiind niste branduri cu preturi exorbitante, plimbarea prin galerie este o adevarata experienta. Aceasta este construita la mijlocul secolului al XIX-lea, fiind o adevarata opera de arta, pe care o puteti vizita si pe interior gratuit. Nu va lasati acasa aparatul foto, caci veti rata cadre exceptionale! 

Castelul Sforzesco

Castelul Sforzescu este un alt obiectiv turistic din Milano, foarte aproape de Dom. De asemenea, si acesta poate fi vizitat in anumite perioade, mai exact in prima luni si duminica din luna, dar si in a treia marti din fiecare luna, toate acestea dupa ora 14:00. In restul zilelor va trebui sa platiti un mic bilet de intrare, insa, costurile nu sunt deloc mari.

Cu toate acestea, daca doriti sa mai salvati niste banuti, puteti organiza o vizita in aceste zile. De asemenea, aici veti descoperi numeroase muzee ce va vor familiariza mai mult cu istoria si cultura locurilor.

La finalul articolului…

Orice destinatie necesita un mijloc de transport care sa va permita sa o descoperiti, iar pentru acest pas, compania Novum este solutia. Aceasta va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, pentru a va bucura de cele mai frumoase destinatii alaturi de cei dragi.

Mai mult decat atat, serviciile de inchirieri auto din Timisoara, oferite de compania Novum sunt atent verificate, pentru  ca masinile Novum sa se prezinte ireprosabil. Daca doriti sa cunoasteti adevaratul profesionalism, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati chiar acum. Haideti sa ne cunoastem si sa va prezentam masinile noastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts