Pe unde sa iti petreci timpul si ce locuri de joaca ai in Bucuresti

Urmeaza ziua copilului tau si nu te-ai hotarat inca ce loc sa alegi pentru a-l sarbatori, alaturi de familie si prieteni? Ai nevoie de un loc care sa aiba spatiu de joaca special amenajat pentru copii? Si nu in ultimul rand vrei ca cel mic sa se simta bine la petrecerea lui? Atunci trebuie sa vezi mai multe locuri de joaca in Bucuresti.

Exista diverse locuri de joaca in Bucuresti care au fost special create atat pentru adulti cat si pentru cei mici. Acestea au spatii dedicate copiilor, iar unele au si terase in aer liber. Salile de joaca au tobogane din plastic care sunt gonflabile, trampoline, masinute simple sau electrice, dar si pereti pe care copii se pot catara.

Exista locatii in care se afla si piscine cu bile din plastic, acestea fiind destul de apreciate in randul copiilor. De asemenea, pe pereti vei gasi personajele principale din desenele animate si poti chiar sa inchiriezi o persoana care sa intruchipeze un astfel de personaj. Frumos este sa-l aduci pe cel mic langa personajul lui favorit, pentru ca astfel se va bucura din plin de surpriza.

Aceste locuri de joaca din capitala pentru copii au tarife speciale, in functie de zi, de ora si de timpul petrecut in local. Poti vizita fiecare pagina de website a localelor pentru a vedea de ce fel de oferte dispun sau de ce pachete de aniversari ofera. Unii au in oferta si tortul inclus, altii chiar le pun parintilor la dispozitie fotograf si cameraman.

Unele sali se inchiriaza doar pentru evenimente cum ar fi botezurile, altele pentru simple aniversari. Ideea este ca pretul este luat in calcul si din acest punct de vedere. Daca baiatul sau fata ta au in jur de 10-13 ani, poti opta pentru locuri de joaca cu sali de masinute cu pedale sau jocuri de constructii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts