Ingrijirea pielii

Triclosanul este un ingredient antibacterian adesea adaugat in produsele de ingrijire personala, cum ar fi sapun, deodorant si gel de dus. Triclosanul omoara eficient bacteriile si acesta este de fapt un plus pe care produsele de tratament ale acneei il au in comun, desi este un conservant si nu un ingredient activ.
Dar pasta de dinti contine, de asemenea, ingrediente care pot irita pielea, mai ales pielea delicata de pe fata.

Folosind pasta de dinti pe un cos deja inflamat poti provoca mai multa roseata si iritare. Multi acuza senzatii de arsura si se aleg cu pielea inflamata multe zile dupa aceea. In concluzie, pasta de dinti poate face pielea sa arate mai rau in loc sa faca cosul sa dispara ca prin minune. Asa ca, pastreaz-o cat mai departe de tenul tau.

Gelurile si lotiunile de corp nu au ce cauta pe fata

Multi oameni sunt grabiti si doresc sa simplifice cat mai mult rutina de ingrijire a pielii, astfel incat, considera ca o modalitate de a economisi timp si bani este utilizand aceleasi produse pentru fata si corp. Imi pare rau ca te-ai hotarat sa economisesti timp si bani pe baloane de sapun, dar crede-ma, nu vrei sa faci asta.

Exista doua motive pentru care acest lucru pur si simplu nu functioneaza. Primul este ca pielea de pe fata si corpul nostru nu este aceeasi, iar al doilea motiv este ca produsele pentru fata si corp sunt formulate in mod diferit si nu contin intotdeauna ingrediente care sunt compatibile cu pielea peste tot pe suprafata corpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts