Hollywood Multifleosc

hollywood multiplexVreau de saptamana trecuta sa ma duc la Die Hard 4, dar am tot amanat din motive personale. Am decis intr-un final sa-mi fac o rezervare la Hollywood Multiplex. Tin sa precizez ca nu am mai facut rezervari pe net de anul trecut si nu mai eram familiar cu sistemul online.

Sa trecem peste. Introduc codul de pe card, data nasterii si numarul de bilete. Nu se pot selecta mai mult de patru rezervari, ca cine stie ce herghelie de betivi si nesimtiti pot sa aduc eu la Mall. Toate bune si frumoase pana cand imi deschide o pleasca de harta si mi se precizeaza sa dau click pe locurile dorite.

Acum sa avem pardon dar, oricat de destept ai fi, harta aia e de o nesimtire crunta. Alegi locurile si nici macar nu iti spune daca le-ai ales in spate sau in fata. Mizerabil din punctul asta de vedere. Tot ce poti sa faci e sa dai “Accept”. Ca in filmele cu prosti. Dupa ce selectez butonul in cauza, realizez cu stupoare ca in loc de randul 14, am facut rezervari pe randul 3. Sa nu te caci pe ea de harta cretina? Trecem peste reprizele de injuraturi cu morti si raniti si incercam sa facem din nou rezervarea.

“Nu se poate…”, nu mai stiu ce cacat, “incercati peste cinci minute”.

Alta grosolanie infecta. Pai daca eu nu am acele cinci minute, ce fac?! Trec si astea cinci minute in care m-am dat cu capul de toti peretii si incepe din nou procesul de “rezervare a biletelor”.

Introduc codul din nou, data nasterii si numarul de bilete. Mi se deschide din nou hartulia cu pricina si selectez acum in partea opusa cele trei locuri. Tot ca in filmele cu prosti. Dar, hopa, ce se intampla?
Si acum vine intrebarea mea: “Futu-ti mortii ma-ti, nu puteai sa-mi zici asta inainte sa introduc datele?”. Doamne, mare ti-e gradina cu prosti. Si bine, nu mai pot sa fac alte rezervari, dar de ce dracu nu pot sa le modific pe cele deja facute?!

In final, vorbesc cu un prieten si imi fac rezervare pe cardul lui. Iar cand speram si eu ca toata tarasenia sa se fi terminat, imi apare un alt cacat.

“Retineti codul HMC:03-00000085 pentru verificare”.

Si nu vreti sa va sug si pula? Asta ca bonus ca m-am chinuit un sfert de ora doar ca sa fac niste rezervari idioate. In concluzie, ma pis pe sistemul vostru de cacat si va doresc sa va spalati la cur cu el. Nu-i bun de nimic.

Iar daca samabata seara dau peste nu stiu ce retardata la ghiseuri, va jur ca arunc toata porcaria aia de Mall in aer.

Toate cele bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts