Geamul telefonului este crapat? Vezi ce solutii ai in acest caz

Telefoanele noi sunt din ce in ce mai scumpe si nu oricine si le poate permite, nu sunt accesibile pentru toate persoanele, cum ar fi Iphone 11 Pro Max care costa in jur de 60.000 de lei. Daca o persoana care are un buget mai restrans isi doreste un telefon mai scump si nu isi permite sa il cumpere nou nout, ea alege sa se reorienteze catre alt model si evita sa se gandeasca la varianta de a-l cumpara resigilat, putand astfel sa beneficieze de o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Daca si tu faci parte din categoria celor care evita sa se gandeasca la ideea de a cumpara un telefon resigilat pentru ca ai o oarecare teama ca vei primi un telefon stricat sau spart, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru ca voi lamuri ce inseamna un telefon resigilat. 

O persoana isi cumpara, sa presupunem, un Iphone 7. Il utilizeaza o perioada scurta de timp, se foloseste de el pentru diverse sarcini si activitati, doar ca isi da seama ca nu ii place telefonul sau avea alte asteptari de la el, nu este asa cum isi imagina, nu ii plac anumite aspecte sau alte motive. De aceea, el are dreptul ca in perioada maxima de 30 de zile sa ii faca retur. Inainte de a se accepta returul se verifica starea telefonului, iar daca nu se afla intr-o stare buna, este zgariat, stricat, nu mai functioneaza bine, returul nu va fi acceptat. Dar daca, telefonul nu prezinta nicio problema, va fi scos la vanzare dar cu un pret mai mic decat cel initial, fiind cu aproximativ 200-300 de lei mai ieftin decat cel nou nout. Asa ca, daca vrei sa iti cumperi un Iphone 7, doar ca nu ai suficienti bani pentru a-l cumpara nou nout, poti sa iei in calcul varianta de a-l cumpara resigilat, iar daca acei 200-300 de lei sunt banii care iti lipsesc din buget, nu ar mai trebui sa stai pe ganduri si sa il cumperi. Este imposibil sa primesti telefonul spart si sa fie nevoie de un nou geam la Iphone 7, daca telefonul ar fi fost spart returul nu ar fi fost acceptat. 

Un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de o alta persoana, inseamna ca nu esti primul utilizator al telefonului. Acea persoana a utilizat telefonu si din varii motive l-a returnat si poti beneficia de o reducere de 200-300 de lei.

Pentru a incheia, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre altcineva, inseamna ca nu esti primul utilizator. Sper ca nu iti va mai fi teama sa abordezi ideea cumpararii unui telefon resigilat si cand se va ivi ocazia, sa te gandeasti la aceasta varianta pentru ca nu vei primi un telefon spart sau stricat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts