Fragilitatea telefoanelor mobile

Inca de la prima lor aparitie, telefoanele mobile au revolutionat lumea in sensul ca ofera posibilitatea pentru ca doi oameni sa vorbeasca din locuri opuse de pe glob in cel mai scurt timp, fara efort si fara a fi dependenti de un anumit loc, cum era cazul telefoanelor clasice cu fir.

Insa, in acelasi timp, telefoanele mobile au inceput sa devina din ce in ce mai subtiri in grosime, mai mari in lungime si latime si cu un raport de spatiu ecran / marginile telefonului din ce in ce mai mari, in unele cazuri raportul fiind in totalitate in favoarea spatiului alocat ecranului, lucru care nu era valabil pentru telefoane mai vechi, cum ar fi cele din anii 90.

Husa-iphone-5O data cu acest lucru, bineinteles au aparut si efecte adverse, cum ar fi faptul ca telefoanele sunt mai fragile ca niciodata, lucru care este in mare parte datorat ecranului si cresterii in dimensiuni a acestuia, materialului din care ecranul este confectionat, cat si lipsa de protectie cu care vin telefoane direct din fabrica, lucru care ne obliga intr-un fel sa ne cumparam separat anumite accesorii care sa

indeplineasca acest lucru, cum ar fi o husa pentru telefon.

Husele sunt foarte variate in materie de pret, forme, caracteristici, dimensiuni cat si scop. Insa cu toate acestea, pretul nu este nici pe departe criterul dupa care trebuie sa ne ghidam atunci cand vrem sa ne cumparam o husa, ci mai degraba ar trebui sa ne orientam dupa alte criterii, cum ar fi scopul pe care dorim ca husa sa le indeplineasca, cum ar fi, vrem ca husa sa ne ofere mai degraba protectie, sa fie mai atragator sau sa fie mult mai accesibil?

Alte intrebari sunt legate de formele de huse, avand huse tip portofel, tip manusa sau cu clipsuri, fiecare avand avantajele precum si dezavantajele sale, lucru pe care trebuie sa il dezbateti inainte de a trece efectiv la a cumpara o husa pentru telefoane.

Anumite huse pentru telefoane exceleaza in ceea ce priveste nivelul de siguranta si protectie pe care il pun la dispozitia dumneavoastra, iar in acest sens s-au creat standarde militare in ceea ce priveste protectia impotriva actiunii apei, umezelii, nisipului, zapezii, socurilor sau zgarieturilor. Alte huse ofera posibilitatea ca utilizatorul sa personalizeze anumite parti ale aspectului, cum ar fi de exemplu culoarea marginilor cauciucate, sau altele.

Alte tipuri de huse de telefon sunt construite pentru a oferi o cat mai mare libertate de utilizare pentru client, eliminand toate acele elemente care ar putea sa il obstructioneze pe acesta din utilizarea telefonului, cum ar fi posibilitatea de a folosi ecranul fara a demonta husa si asa mai departe

In concluzie, exista cu siguranta o mare diversitate de tipuri de huse, iar sarcina de a alege una dintre acestea este putin mai grea decat am crede initial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts