Fastlove = Badlove

Ai iubit vreodata? Ce spui acolo? Iubesti si in momentul in care citesti acest articol? Ce s-ar intampla daca ti-as spune ca toate visele tale sunt pur si simplu niste iluzii bine conturate? Cum adica niste iluzii? Pur si simplu. Iubesti pe cineva in care crezi foarte mult. Cum ce nu e bine? Totul!

Ai trait vreodata senzatia cum ca la aflarea unei vesti sa iti fuga pamantul de sub picioare si sa fii incapabil de a scoate o vorba? Nici macar un sunet. Nu? Cum adica ce legatura are? Are pentru ca asta inseamna sa iubesti. Cum adica nu-ti pasa? Ah, scuza-ma. Parca nu erai asa de sensibila. Esti? Inseamna ca m-am inselat.

Cu toate ca ma insel foarte rar. Da, tu esti o exceptie. Nu pentru tine sau pentru restul lumii. Esti o exceptie pentru mine. Tot nu-ti pasa? Ma lasi sa rad doua minute? Prea mult? Sa inteleg ca ai limite pana la urma. Cum sa nu ai limite? Iubirea nu are limite? ARE?? Normal ca are.

Acum de ce zambesti? Iti place sa te joci cu mine. Ba da, nu incerca sa ma pacalesti. Cum adica m-ai pacalit deja? Nu ma mai iubesti? Asta era pacaleala? Pacat, eu nu te-am iubit niciodata! Acum suntem chit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts