Display iPhone XS

Telefoanele mobile incep sa aiba un rol din ce in ce mai important in vietile noastre de zi cu zi. Cu alte cuvinte, putem spune faptul ca, in momentul de fata, telefoanele mobile au devenit mai degraba o necesitate decat un simplu accesoriu portabil pe care sa-l iei cu tine in eventualitatea in care te suna cineva si nu esti acasa sa raspunzi. Anterior, oamenii foloseau telefoanele strict pentru acest motiv, de a putea comunica de la distanta cu alti oameni, ceea ce la vremea respectiva era ca o adevarata evolutie a rasei umane (ceea ce acum pare a fi un lucru de neinchipuit, faptul ca nu putem fi conectati de la distanta). In momentul de fata insa, functionalitatile unui telefon mobil s-a extins pe un domeniu atat de vast (intr-un maniera direct proportionala cu cererea acestor dispozitive pe piata) incat telefonul mobil a devenit o necesitate importanta pentru ca toata lumea sa-si poata desfasura activitatile de zi cu zi. Iata cateva dintre lucrurile cheie pentru care folosim telefonul nostru mobil: pentru a comunica cu ceilalti (atat printr-un apel telefonic cat si prin mesaje, pe cartela sau pe retelele de socializare), pentru a reda muzica, pentru a surprinde fotografii cu momente din viata ta, pentru a naviga pe internet; unii folosesc telefoanele mobile chiar in scop de serviciu, avand instalate aplicatii care sunt necesare pentru ca acestia sa-si desfasoare activitatea. Cu toate acestea, telefoanele mobile sunt dispozitive destul de sensibile, motiv pentru care toata lumea este de parere ca utilizatorii ar trebui sa aiba multa grija in legatura cu modul in care manevreaza aceste dispozitive. Acesta este un lucru mai usor de spus decat de facut.

 

Asta pentru ca, din nou, oricui i se poate intampla in orice moment sa-si scape telefonul pe jos si sa se trezeasca cu ecranul spart. De cele mai multe ori ecranul acestuia nu va capata decat cateva zgarieturi, insa sunt si situatiile extrem de neplacute in care impactul este destul de puternic incat display-ul telefonului sa fie complet deteriorat si sa fie necesara inlocuirea acestuia. Cea mai buna solutie in aceasta situatie este sa apelezi la serviciile unui centru de reparatii display iphone xs, care sa-ti poata rezolva in mod eficient problema. Aceasta este, practic, cea mai ieftina si mai eficienta solutie atunci cand ai de a face cu o astfel de situatie, alternativele fiind ori mai scumpe, ori mai riscante. 

 

iPhone XS este un smartphone Apple, ce a fost lansat in septembrie 2018. Prezinta un ecran Super Retina OLED, cu diagonala de 5.8 inch. Ruleaza iOS 12 din fabrica; sistemul de operare este upgradabil pana la versiunea iOS 14.4. Este alimentat de un procesor Apple A12 Bionic (7 nm), ce ruleaza cu ajutorul unei placi grafice Apple GPU (4-core graphics). Telefonul are o dimensiune de 143.6 x 70.9 x 7.7 mm si o masa de 177 de grame. Prezinta conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts