Decoratiuni interioare

Mai apoi, testarea culorilor este la fel de importanta la exteriorul casei, asa cum se procedeaza si la interior. Iar testarea vopselei este esentiala si te va ajuta in evitarea irosirii unui produs scump dintr-o mare greseala.

Este adevarat, multe exterioare de cladiri si de case sunt vopsite in tonuri simple de bej, luata direct din magazin. Problema cu aceasta vopsea este ca niciodata nu stii exact cum va arata ea atunci cand o intinzi pe perete, care sunt tonurile pe care le va capata imediat dupa aplicare sau dupa cativa ani.
Din acest motiv, testarea vopselei iti va da o idee cat mai apropiata de ceea ce vrei cu adevarat de la casa ta.

Anunta-ti vecinii de schimbari

Ar fi de-a dreptul minunat daca in alegerea vopselei pentru exteriorul casei noastre nu ar mai trebui sa consultam pe nimeni altcineva. Realitatea este insa ca, chiar si atunci cand nu detii vreun certificat de asociere care sa-ti dicteze schema de culori pentru exteriorul casei, o testare prealabila tot ar fi necesara, pentru a vedea daca locuint ta nu contrasteaza foarte mult cu cele existente in imprejurimi.

Prin urmare, daca iti place la nebunie turcoazul, atunci s-ar putea sa fii nevoit sa faci mai intai o testare pe un colt al peretelui si sa mai diluezi putin culoarea, pentru a te incadra in peisaj si a nu starni dezaprobarea vecinilor. La urma urmei, nimeni nu-si doreste sa se mute intr-o casa proaspat varuita, dar cu scandal, nu-i asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts