De ce sa cumparam un apartament cu doua camere Bucuresti

Daca suntem in cautarea unei locuinte noi, trebuie sa tinem cont de mai multe criterii. In cazul in care doriti un apartament cu doua camera Bucuresti, nou, indicat este sa tineti cont de sfaturile specialistilor in imobiliare de la imobiliareocazii. Acestia detin toate informatiile necesare pentru a veni in ajutorul dumneavoastra.

Chiar daca comisionul nu este de neglijat, daca va doriti apartamentul visurilor, nu ezitati sa consultati un agent imobiliar. Promotorii noilor ansambluri rezidentiale ii au in vedere si pe tineri, adica clasa de mijloc. Pretul metrului patrat este asemanator celui dintr-un bloc comunist, renovat.

Trebuie sa tineti cont si de faptul ca blocurile nou sunt deja izolate. In cazul in care vreti sa faceti un credit pentru a va achizitiona un apartament cu doua camera Bucuresti, aceasta decizie atrage asupra ei si o mare responsabilitate si raspundere.

apartament-de-vanzareInsa, daca stati si faceti un calcul, veti observa ca veti iesi mai ieftin sau tot atat veti plati cat dati si daca stati in chirie. Avantajul in acest caz este ca banii ii dati pentru propria locuinta. Daca va inhamati la plata unor rate pe 30 de ani, foarte important este sa faceti o alegere optima.

Criteriile de evaluare au o foarte mare importanta atunci cand vreti sa va achizitionati un apartament. In primul rand, trebuie sa va ganditi la locatie. Asta inseamna infrastructura, cai de acces, trafic mai putin zgomotos, nivel redus al poluarii. Mai putem adauga si prezenta unor supermarketuri, a mijloacelor de transport in comun, spital in apropiere, precum si accesul rapid catre locul de munca sau centrul orasului.

Incepe sa se construiasca din nou

Piata imobiliara incepe sa se dezvolte din nou si sa iasa din conul de umbra in care a stat vreme de cativa ani. Dezvoltatorii imobiliari construiau foarte mult, insa cererile de cumparare sau inchiriere erau foarte putine. Acum, aceste apartamente noi se vand la pachet cu diverse beneficii sau cadouri: o masina de spalat, mobilierul unei camere sau al bucatariei inclus etc.

Dezvoltatorii fac orice pentru a atrage clientii, si, mai mult de atat, sunt dispusi sa mai lase la pret. Criteriile de evaluare in ceea ce priveste constructia se refera la anul ridicarii constructiei, la structura si materialele folosite, caracterul estetic al blocului, suprafata utila a apartamentului, inaltimea camerelor, suprafata balcoanelor, daca are sau nu boxa la subsol. Incalzirea trebuie sa fie una performanta, dar si climatizarea, precum si instalatiile. Racordarea la cablu TV si Internet este obligatorie.

Printre criteriile de confort sporit se numara si sistemul de securizare a cladirii. In cazul in care exista si locuri de relaxare sau sport, inseamna ca aveti toate motivele sa va achizitionati un apartament cu doua camera Bucuresti intr-o zona rezidentiala. In cazul in care preturile vi se par cam piperate, puteti alege sa va cumparati un apartament intr-o zona mai indepartata de locul de munca si cu facilitati mai putine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts