De ce practica fetele videochatul?

In zilele noastre din ce in ce mai multe tinere absolvente de liceu aleg sa renunte la facultate, iar unele nici macar nu se mai inscriu la facultate pentru ca isi doresc sa isi castige singure existenta.

Fireste, multi se intreaba ce stie sa faca o fata de 19 – 20 de ani, care nu are nici o specializare, insa raspunsul este unul cat se poate de simplu.

Fetele care au un aspect fizic placut si care mai cunosc pe deasupra si limba engleza, au sanse foarte mari sa obtina un job ca model videochat, daca aplica pentru un astfel de post.

Pe langa un aspect fizic placut si limba engleza, fetele mai au nevoie si de putina cultura generala, si astfel sunt ideale pentru a practica aceasta activitate.

Ei bine, din videochat se castiga bani frumosi, iar fetele reusesc sa obtina independenta financiara pe care si-o doresc atat de mult, insa un lucru este cat se poate de clar, si anume ca trebuie sa munceasca.

Si in aceasta industrie se munceste, chiar daca programul de lucru este flexibil, ideal este ca un model sa lucreze 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, ceea ce inseamna 40 de ore pe saptamana si 160 ore pe luna.

Mai mult decat atat, modelele videochat trebuie sa participe si la diferite sedinte foto alaturi de fotografii cu care colaboreaza studioul pentru care lucreaza.

Aceste sedinte se fac in timpul liber al modelelor, insa fotografiile sunt realizate tot in interesul lor, pentru ca un model videochat cu cat are mai multe fotografii provocatoare, cu atat are sanse mai mari de a avea mai multi clienti.

Cu cat mai multi clienti, cu atat mai multi bani pentru ca modelele primesc bonusuri de performanta la fel ca in orice alta activitate.

In plus, fetele care practica videochatul pot fi protagonistele unui teaser videochat by Andreescu Gabriel, ceea ce reprezinta un alt avantaj pentru ele. Deasemenea, atunci cand au nevoie de fotografii provocatoare, modelele pot opta deasemenea pentru serviciile acestui renumit fotograf.

In plus, tot referitor la fotografii, important de mentionat este faptul ca de fiecare data modelele pot sa primeasca si ele fotografiile realizate la sedintele foto, asa ca isi pot pastra toate pozele pe un stick sau pe un DVD pentru a le avea drept amintiri peste ani si ani.

Asadar, dupa cum se poate observa, exista o multime de motive pentru care fetele aleg sa renunte la facultate sau sa nu se inscrie la facultate pentru a practica videochatul.

Mai mult decat atat, trebuie precizat ca aceasta activitate este perfect legala in Romania, asa ca modelele videochat au contracte de munca, au salarii mari, au parte de sedinte foto realizate de catre cei mai buni fotografi videochat, si pot fi protagonistele teaser-urilor videochat by Andreescu Gabriel.

Deci, exista toate motivele din lume pentru care tinerele aleg sa practice aceasta activitate de pe urma careia au parte de un numar foarte mare de avantaje, in timp ce dezavantajele sunt foarte putine sau nici macar nu exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts