Culoarea rosie

Ia in considerare mai multe straturi de vopsea, daca utilizezi rosul. Acesta necesita adesea mai multe straturi de vopsea pentru a obtine culoarea profunda la care te astepti, si, de multe, ori un strat de grund. O alta optiune este utilizarea unui grund colorat sau a unei vopsele cu autoamorsare ca baza.
Concentreaza-te pe rosu in accesorii, mai degraba decat in mobilier de mari dimensiuni, mai ales daca esti abia la inceput cu alegerea.

Daca nu esti un iubitor neconditionat de rosu, o canapea rosie sau un pat poate fi coplesitor si iti poate limita modul in care vei decora in viitor. Accesoriile rosii, in schimb, pot fi mutate si chiar puse deoparte pentru anumite sezoane, pastrand decorul proaspat.

Sa nu crezi ca exista doar un singur tip de rosu. Acesta poate fi cald sau rece. Nuantele calde au un ton de maro si arata minunat cu nuantele neutre calde. Rosul rece are mai mult o nuanta de violet sau albastru si functioneaza cel mai bine cu negru, gri rece sau alb. Stiind temperatura culorii si identificand nuanta de rosu este important atunci cand creati o schema de culori.

Ia in considerare un perete cu accente de culoare rosie. Daca v-ar placea sa introduceti rosu intr-un spatiu, dar va doriti un echilibru, un perete accentuat este o idee mareata. Rosul cald arata deosebit de frumos pe seminee de piatra si polite de lemn.

Dormitor-modern-alb-cu-rosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts