Coloreaza-ti viata!

viataVorbeam mai devreme cu Nicoleta si, din aberatie in aberatie, am ajuns la concluzia ca viata poate fi colorata in toate domeniile imaginabile. Ca exemplu, va dau hartia igienica pe care eu, tu si restul lumii o avem la toaleta, facuta sul si asezata cu grija pe acel suport metalic, bine prins in perete. Si daca nu v-ati prins despre ce vorbesc, sa zicem ca avem urmatoarea intrebare: “De ce dracu trebuie sa fie tocmai roz?”.

Hartia roz a fost, este si va fi o mare problema. Dar sa zicem ca acelasi tu si restul lumii (persoana mea nu agreeaza acest tip de hartie) sunteti de acord cu aceasta culoare si nu aveti nimic impotriva ei. Nu va cred! Daca te potrivesti in descrierea “barbat, 27, manager firma, 500 de angajati, salariu mediu, ador sa ma sterg la cur cu hartiuta igienica de culoare roz si trebuie sa-mi mint prietenii cu asta ca nu cumva sa ma fac de cacat”, inseamna ca ori ai ceva la cap, ori esti cat se poate de gay. Ori ai ceva la cap.

Si daca acelasi tu, care faci parte din aceeasi lume ramasa pe aceeasi planeta si te afli la aceeasi masa cu prietenii, evita sa-ti divulgi acest intim secret. Evita orice aspect legat de o presupusa asemenea discutie. Ideea trebuie sa moara in acelasi loc in care a fost conceputa. Adica in mintea ta.

“Aseara cand am ajuns acasa, am simtit un fior in stomac. Burta ma injura si vroia sa-mi demonstreze asta cu tot dinadinsul. Dupa lungi refuzuri, am cedat nervos. Am deschis usa incaperii pe care o vizitez zilnic si m-am asezat pe colacul rece. Trebuie sa recunosc ca m-am cacat cu o pofta de nedescris. Nu face nimic. Curul meu pretios a avut un tratament pe masura. A fost alintat cu catifelata hartie roz care statea cuminte la locul ei. Viata e un curcubeu. Daca nu va place culoarea roz, imaginati-va ca m-am sters la cur cu o hartie de culoare verde. Si ca atunci cand am tras apa, s-a transformat in hartie de culoare albastra. Sau daca stau bine sa ma gandesc, era mov. Nu conteaza asta. Am fugit de acolo cat am mai putut. Mirosul isi facea simtita prezenta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts