Cele mai importante beneficii ale scortisoarei

Cercetarea despre scortisoara este inca in curs de desfasurare, iar in timp ce cercetarea preliminara este promitatoare, trebuie inca incheiate studii clinice mai bine concepute.

Exista, totusi, cateva beneficii pentru sanatate care par deosebit de promitatoare (si, cu siguranta, nu va faceti griji pentru a va alimenta mancarea cu acest condiment). De la diabet la gestionarea durerii, o extra cura de scortisoara poate face parte dintr-un plan de combatere a acestor probleme comune.

Scortisoara a fost folosit ca medicament in medicina traditionala ayurvedica si chineza timp de secole. Cunoscuta pentru beneficiile sale legate de digestie si plangeri gastro-intestinale, scortisoara a fost mult timp folosit ca un remediu acasa pentru arsuri la stomac, indigestie si greata.

Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio este utilizata si in zilele noastre datorita beneficiilor sale, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva dintre acestea.

Scortisoara poate ajuta la tratamentul diabetului de tip 2.

Poate ca cercetarea cea mai promitatoare care indica beneficiile pentru sanatate ale scortisarei este legata de diabetul de tip 2. Desi nu exista cu siguranta nici un remediu pentru aceasta boala metabolica, scortisoara poate fi un instrument important in gestionarea simptomelor sale.

Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio poate reduce tensiunea arteriala si poate avea un efect pozitiv asupra markerilor de sange pentru cei cu diabet zaharat de tip 2. Scortisoara poate reduce, de asemenea, rezistenta la insulina si a demonstrat scaderea nivelului de zahar din sange cu pana la 29%, ceea ce poate reduce situatia diabetului de tip 2.

Scortisoara poate ajuta la gestionarea bolilor metabolice.

Este posibil sa nu fie o surpriza faptul ca daca Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio are posibile efecte benefice asupra diabetului de tip 2, ar fi de asemenea utila in tratarea bolilor metabolice.

O revizuire a literaturii 2016 a constatat ca Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio ar putea fi eficienta in reducerea complicatiilor, morbiditatii si mortalitatii in sindromul metabolic, inclusiv reducerea tensiunii arteriale, a glucozei plasmatice, a obezitatii si a dislipidemiei.

Dar, in timp ce aceste rezultate posibile ale consumului de scortisoara sunt cu siguranta promitatoare, este nevoie de mai bine concepute studii de specialitate inainte de a se putea trage concluzii adevarate.

Scortisoara poate fi, de asemenea utilizata ca un supresor de apetit la cei cu dependenta de zahar, datorita gustului sau natural dulce.

Scortisoara ar putea ajuta la gestionarea HIV.

Proprietatile antimicrobiene ale scortisoarei se extind la virusi, ceea ce indica faptul ca poate ajuta la combaterea sau gestionarea HIV. Cercetarile arata ca extractul de scortisoara poate ajuta la combaterea virusului HIV prin impiedicarea introducerii virusului in celule. Prin urmare, extractul de scortisoara ar putea contribui la managementul HIV.

Un studiu din 2016 a constatat ca o substanta derivata din scortisoara ar putea bloca intrarea virala, pe care notele studiului o reprezinta una dintre cele mai promitatoare abordari pentru prevenirea dezvoltarii HIV in SIDA. Sunt necesare mai multe studii la om pentru a dovedi concludent acest beneficiu.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple, insa Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio poate avea mult mai multe beneficii asupra organismului uman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts