Ce reguli sa urmezi pentru a-ti asigura profitul din pariurile sportive?

Este clar ca banii facuti usor sunt doar miraje. Cand vine vorba despre pariorii profesionisti care se remarca prin profituri remarcabile, fii sigur ca acestia au in spate o serie de strategii si multe ore de munca, de cercetare.

Fie ca alegi sa pariezi online sau offline exista o serie de aspecte pe care trebuie sa le urmaresti inainte sa incepi aventura. Majoritatea opteaza pentru casele de pariuri online intocmai pentru a obtine bonusurile insemnate de la colaboratorii platformei. Daca te atrage acest lucru trebuie sa stii ca aceste sume variaza. Pe Piatadeponturi.ro regasesti case de pariuri renumite precum Betfair, Fortuna, Unibet sau Superbet.

Pentru a obtine un profit din pariuri sportive trebuie sa iti elimini din conceptie faptul ca vei castiga tot timpul. Asadar, atitudinea pozitiva este cheia succesului. Mai mult decat atat, specialistii de la Piatadeponturi.ro iti recomanda in linii mari sa te documentezi si sa alegi cote rezonabile. Extremele nu sunt bine venite in nici un context.

Daca esti incepator si iti doresti sa mergi pe mana sigurantei, tipserii recomanda sa alegi biletul zilei. Pare destul de simplu, nu? In realitate alegerea unui astfel de bilet prezinta provocari. De aceea in cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva trucuri de la tipserii cu experienta.

Cum sa alegi meciurile pentru biletul zilei?

Un prim pas ce asigura castigul consta in selectarea numarului de meciuri de pe bilet. Este indicat sa alegi cat mai putine meciuri pe bilet, mai ales daca esti incepator. In general, acest aspect face referire la faptul ca nu poti preconiza castigul tuturor echipelor.

Este indicat sa ai in vedere si cateva sfaturi oferite de tipserii de la Piata de Ponturi. Acestea se regasesc in biletele zilei. Este recomandat sa alegi unul dintre aceste bilete deoarece pronosticurile sunt documentate anterior.

In al doilea rand, trebuie sa iti elimini cateva conceptii despre pariurile sportive. Este de la sine inteles ca esti fanul unei echipe de fotbal sau a unui jucator renumit de tenis. Acest lucru intra in nesigura cale a subiectivitatii.

Chiar daca o echipa sau un jucator cunoaste succesul o perioada indelungata, victoriile nu sunt niciodata obtinute la nesfarsit.

Daca totusi iti doresti sa obtii un profit alege echipele care au perioade glorioase constant. Este indicat sa urmaresti echipele de fotbal care stiu sa gestioneze finalurile de meci. Este vorba in acest sens de inregistrarea a cel putin 4 sau 5 victorii la rand.

Spre exemplu, echipele Juventus sau Barcelona sunt vizate de catre tipseri. De asemenea te poti orienta asupra echipelor care au victorii pe teren propriu.

Cand vine vorba despre cote, acesta este alt subiect incert. Desigur ca valoarea cotei iti influenteaza profitul. Pentru inceput nu este asa importanta cota la care ajungi. Este important sa obtii castiguri, chiar si pe cote mici. Este de preferat sa castigi mai des pe cote mici decat foarte rar pe cote mari.

In plus, acest lucru determina si starea psihica. Pierderile dese, cel putin pentru un incepator nu sunt indicate.

Aceste aspecte prezentate mai sus reprezinta doar un punct de plecare. Adevarul este ca nu exista o strategie care sa iti asigure 100% castigul. Pe https://piatadeponturi.ro/ gasesti sfaturi de la tipseri, bilete ale zilei documentate si bonusuri atractive acordate de colaboratori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts