Ce avantaje are un rezervor Aquapur 500 l?

Despre sistemele de stocare a apei s-au spus multe si din ce in ce mai multi utilizatori au ales aceasta solutie, pentru a beneficia de aceasta resursa. Totusi, unele rezervoare de acest tip par sa fie preferate de catre utilizatori, mai ales datorita avantajelor pe care le ofera. Este si cazul celebrului deja rezervor Aquapur 500 l, cu tehnologia cu ioni activi de argint, marca Valrom.

Ce face atat de deosebit acest rezervor Aquapur 500 l? Ei bine tehnologia despre care discutam anterior nu este tocmai noua, insa este din ce in ce mai folosita. Practic, ionii de argint eliberati treptat in apa au proprietatea de a o curata si de a oferi un filtru, reducand in acest fel pericolul aparitiei microorganismelor. Apa devine potabila, gata de a fi utilizat, fara pericole si fara batai de cap.

Rezervorul este cel care stocheaza apa. Acesta poate avea diferite capacitati, care se aleg in functie de necesarul zilnic de apa a unei persoane.

Daca luam in calcul un consum mediu de circa 100 de litri, vom avea posibilitatea sa ne facem o idee despre capacitatea pe care trebuie sa o aiba rezervorul dorit, insa indicat este ca in prealabil achizitiei sa discutam cu persoanele avizate in acest domeniu, precum specialistii de la www.shop-einstal.ro, care ne pot oferi toate informatiile de care avem nevoie.

Un rezervor Aquapur 500 l este special si datorita modului de constructie. Produsul este de fapt un rezervor compus din trei straturi, fiecare strat avand rolul sau in ceea ce priveste pastrarea apei in mod corect. Invelisul exterior din polietilena are rolul de a rezista eventualelor socuri mecanice, deoarece stim ca deseori aceasta problema poate aparea atat l transport si montaj, cat si de-a lungul utilizarii zilnice.

Totusi, acest rezervor Aquapur 500 l este astfel creat incat sa reziste si mai mult decat atat, sa pastreze intact sistemul de purificare al apei. Invelisul intermediar este cel care protejeaza impotriva condensului, iar stratul interior este practic cel care asigura tratamentul apei cu ionii pozitivi de argint de care mentionasem la inceputul discutiei noastre.

Ca urmare a celor exprimate pana acum, putem spune ca acest rezervor Aquapur 500 l este avantajos datorita faptului ca inhiba dezvoltarea microorganismelor, dar si ca ajuta la mentinerea apei potabile curate pentru o perioada cat mai mare de timp, ca nu foloseste substante chimice dezinfectante in procesul de curatare a apei, ceea ce inseamna in mod automat ca nu afecteaza in niciun fel caracteristicile apei, inafara de curatare propriu zisa, ca nu este toxic, iritant sau neprietenos cu mediul inconjurator.

In ciuda faptului ca este un produs robust, acest rezervor Aquapur 500 l nu necesita spatii ample de depozitare si nu necesita operatiuni complicate de curatare. In plus, beneficiarii au si posibilitatea de a monta un robinet in partea inferioara a rezervorului, care sa ajute la golirea acestuia, la nevoie. Acest rezervor pare a fi un produs cu adevarat util oricui are nevoie de acesta, insa in mod cert avantajele nu se opresc aici. Internetul abunda de informatii, asadar, cautati-le!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts