Bucurati-va de frumusetea si naturaletea acoperisului prin utilizarea rulourilor de vegetatie sedum

terasa verdeIndiferent ca este vorba despre constructia unei noi case sau lucrari de reamenajare a uneia existente, se va ajunge la alegerea unei solutii privind acoperisul. In ultima vreme tot mai multi proprietari aleg o varianta naturala cand vine vorba de solutii pentru acoperis. Astfel utilizand un acoperis verde, pe care se vor instala rulouri de vegetatie sedum, vom putea beneficia de mai multe avantaje de ordin estetic dar si practic. Alegand solutia naturala pentru acoperisul nostru, vom putea beneficia de un spatiu verde la indemana noastra, indiferent unde locuim, fie si in mijlocul unui oras aglomerat.

De unde se pot achizitiona rulouri de vegetatie sedum?

Aceasta solutie naturala este in ultima vreme din ce in ce mai utilizata de proprietari, deoarece ofera o alternativa la un spatiu verde chiar langa locuinta, la indemana oricui. Pe piata de profil din tara noastra exista mai multe companii care comercializeaza astfel de rulouri de sedum. Specialistii recomanda, insa, alegerea unei companii serioase si cu traditie in acest domeniu.

Este bine de stiut si faptul ca personalul avizat al companiei se va ocupa cu tot ce inseamna masurarea si montarea covorului de sedum pe acoperisul oricarui proprietar. Pentru a ne putea bucura o perioada cat mai indelungata de aceasta, este imperios necesat ca montajul sa fie unul profesionist, realizat in concordant cu toate standardele din domeniu. Cert este faptul ca, un montaj adecvat, duce la o intretinere mult mai usoara, care la randul ei duce la economisirea de timp si de bani.

De ce avantaje ne putem bucura alegand vegetatie sedum?

In primul rand trebuie speficicat fapul ca, sa ne putem bucura pe deplin de aceste avantaje, vegetatia sedum trebuie sa fie una de calitate si sa fie montata corespunzator. Sedumul este o planta ce nu necesita ingrijire excesiva si se adapteaza foarte usor la mediul in care este plantat. Acest lucru transforma sedmului intr-o planta ideala si pentru acei proprietari ce nu beneficiaza de o experienta foarte vasta in domeniul gradinaritului.

Un alt mare avantaj al utilizarii de sedum este usurinta acestuia in plantare. Deoarece stratul de sol este destul de limitat pe suprafata unui acoperis de tip verde, se impune ca plantele folosite sa aiba radacini superficiale. Din acest punct de vedere si nu numai, sedumul se dovedeste a fi o planta perfecta pentru un acoperis verde.

In acelasi timp sedumul este de o greutate redusa, fapt ce va reduce solicitarea structurala a acoperisului dumneavoastra. Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam ca sedumul este o planta foarte adaptabila, care inmagazineaza apa in frunze, astfel va putand sa supravietuiasca si unor lungi perioade de seceta. Alegeti solutia practica si naturala cand vine vorba de acoperisul dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts