Articole de imbracaminte pentru bebelusi si parinti incepatori

Imbracamintea pentru copii este o necesitate pentru noii parinti, dar exact ce sa cumperi poate fi coplesitor. Exista intr-adevar cateva piese de imbracaminte pentru copii de care ai nevoie pentru primele cateva saptamani acasa.

1. Body si tricouri in marimea de 3 – 6 luni

Chiar daca pare de la sine inteles, tocmai pentru ca este atat de evident, multi oameni uita pentru sa achizitioneze aceste body-uri. Si nu te lasa coplesit de stilurile si imprimurile disponibile. Alb simplu functioneaza bine pentru primele saptamani de la domiciliu, desi se fac recomandari indeosebi pentru body stil kimono, deoarece este mai potrivit pentru ingrijirea buricului.

Si inca un truc. Se recomanda sa cumperi body-uri de 3 – 6 luni, deoarece foarte putini bebelusi se incadreaza in marimea 0 – 3 luni pentru mai mult de cateva saptamani. In cazul in care esti mai confortabil asa, poti cumpara de la un outlet copii cateva in dimensiuni mai mici si apoi restul mai mari.

2. Pijamale si papucei

Indiferent de sezonul in care copilul se naste, el va dormi, in medie, 18 ore pe zi. Este esential ca hainele sa fie confortabile. Pentru vremea mai calda, alege bumbac subtire, piese dintr-o bucata sau tip sac, camasi de noapte care au o inchidere in partea de jos.  Pentru vremea rece, opteaza pentru pijamale mai groase sau paturi. La pijamale, am recomanda ceva care butoane si nu fermoar. Este mult mai usor ca fermoarul sa atinga accidental zone sensibile atunci cand schimbi scutecul in miezul noptii.

3. Pantofi, sosete si caciulite

Cand iesi afara, vrei ca cei mici sa aiba picioarele calde si capetele protejate de orice fel de vreme, fie ca este vorba de cald sau rece.
Botoseii sunt grozavi pentru primii pantofi pentru ca sunt moi in talpa, se poate dormi cu ei si sunt caldurosi, putand fi purtati cu sau fara sosete. Atunci cand alegeti sosete, opteaza pentru bumbac; este un produs natural si moale pe pielea lor.

Protectia capusorului pe vreme calda ar trebui sa includa sepci, palarii de soare sau caciulite de bumbac, in timp ce caciulile de folosit pe vreme rece ar trebui sa aiba protectii de ureche si sistem de prindere sub barbie pentru a te asigura ca raman puse si ca ofera protectie maxima.

4. Imbracamintea de exterior

Imbracamintea exterioara este una dintre cele mai dificile zone de imbracaminte pentru copii. Tine minte ca aceasta este o experienta de invatare si nu fi prea dur cu tine daca nu o faci corect de prima data. Straturile sunt importante atunci cand vine vorba de articole de imbracaminte exterioara. O piesa sau doua fac adesea diferenta dintre un copil foarte fericit si un copil foarte frustrat. Exista o varietate de stiluri de imbracaminte exterioara pentru copii din care sa alegi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts