4 elemente importante de care trebuie sa tineti cont in SEO

Iata mai multe sfaturi SEO (optimizarea motorului de cautare) pentru a imbunatati pozitionarea site-ului dvs. Optimizarea SEO a site-ului dvs. web este esentiala pentru a creste vizibilitatea si clasarea paginilor dvs. in rezultatele de cautare ale Google si ale altor motoare. Pentru cele mai bune costuri optimizare SEO accesati DanBradu.com.

Inainte de a oferi cele 10 sfaturi SEO, care va vor ajuta sa castigati locuri in clasament, este necesara o definitie scurta a acronimului SEO.

Definitie: SEO sau Search Engine Optimization include toate tehnicile de optimizare pentru indexarea unui site web si pozitionarea paginilor web la cel mai inalt nivel din rezultatele cautarii.

SEO  este o pagina web optimizata in mod corespunzator, in conformitate cu criteriile definite de Goog

Acum, ca SEO nu reprezinta nici un secret pentru tine, iata 10 sfaturi  pentru a optimiza SEO-ul site-ului tau.

1: Titlul paginilor dvs. cu eticheta <title>

Poate suna simplu si evident, dar asigurati-va ca toate paginile dvs. au un titlu cu titlul <title>. Aceasta eticheta trebuie sa fie completa si trebuie sa fie o descriere a paginii actuale si nu a site-ului ca un intreg.

Titlul trebuie sa includa principalele cuvinte cheie ale paginii, sa fie unic si sa nu depaseasca 60 pana la 65 de caractere. Eticheta titlului este afisata in rezultatele cautarii Google.

2: Meta descrierea paginilor dvs. web

Aceasta nu trebuie sa descrie doar o pagina web, ci trebuie sa o “vanda”. Descrierea paginii dvs. este afisata in rezultatele cautarii, asadar ar trebui sa incurajeze utilizatorul sa faca clic pe linkul dvs., si nu pe altul.

Meta descrierea trebuie sa includa si cuvintele cheie ale paginii dvs., sa fie unica si sa nu depaseasca 156 de caractere.

3: Ierarhia continutului dvs. utilizand etichetele semantice H1, H2, …

Cand vorbim despre titlurile definite de etichetele h1, h2, h3, h4, h5, h6, W3c (World Wide Web Consortium) ne spune:

“Un titlu descrie subiectul sectiunii pe care o introduce”

Aceasta inseamna ca un titlu (hn) va descrie prin rezumarea explicita a paragrafului pe care il prezinta.

Atunci cand clasificati titlurile si subtitrarile paginii dvs., dandu-le prioritate, aduceti o notiune de valoare fiecaruia dintre titlurile dvs. Un titlu H1 ar trebui sa rezume subiectul general al paginii dvs., un titlu H6 rezuma o sectiune foarte detaliata a subiectului tratat in pagina dvs.

4: Autorizarea si autentificarea editorului

Google este motorul de cautare numarul unu, dar Google+ nu este inca numarul de retele sociale. Google+ este reteaua sociala a Google si cea pe care compania dvs. o va favoriza pentru a va optimiza SEO-ul. Google Plus va permite sa conectati site-ul web la un cont Google.

Asocierea paginii  GOOGLE + cu situl  WEB este recomandat pentru mai multe motive:

Va permite sa intrati in legatura cu prietenii, fanii, clientii si perspectivele dvs.

Este eficient pentru SEO local (Google My Business)

O pagina Google+ ofera  informatii care ajuta la determinarea relevantei site-ului dvs. pentru interogarea de cautare a unui utilizator in cautarea Google.

De asemenea, permite companiei Google sa autentifice autorul unei pagini web  (autorul este acum inlocuit de Publishing). Profilul  Google+ poate fi afisat in rezultatele cautarii, daca navigheaza in timp ce este conectat la G + .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts